Industrie

Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw onderneming. Een investering waar u graag verantwoord en efficiënt mee omspringt. Bij Moderna vindt u alles onder één dak. Dat betekent: hoge kwaliteit, scherpe prijs.

Onze producten

Moderna is specialist op het gebied textiel en hygiëne. U kuint bij Moderna terecht voor een compleet productaanbod op het gebied van:

 • Bedrijfskleding, van overalls tot maatpakken
 • Schoonloopmatten
 • Alles voor toilet- werkruimtehygiëne

Onze diensten
Moderna wast, reinigt en herstelt. Via een waterdicht registratiesysteem houden we bij wat in en uit gaat en helpen we vermissingen voorkomen. En natuurlijk zijn we 24 uur per dag voor u bereikbaar: ook tijdens feestdagen.

Onze diensten op een rij:

 • Textielreiniging, hiervoor gebruiken we de beste wassystemen die garant voor een fantastische kwaliteit bedrijfskleding.
 • Bedrijfskledingherstel, voor het vakkundige herstelwerk beschikken we over een eigen atelier.
 • Bedrijfskledingbeheer, door onze unieke concepten beschikt u altijd over de benodigde bedrijfskleding.
 • Schoonloopmattenbeheer, wij zorgen dat u een schone mat heeft zonder dat u er omkijken naar heeft.
 • Sanitair management, wij zorgen ervoor dat uw toiletten en werkruimtes voorzien zijn van bijvoorbeeld handdoekrollen en goed werkende toiletpapier,- zeep,- en geurdispensers.

Kopen of huren?
Naast kopen bieden we de mogelijkheid tot huren.
Wij schaffen de bedrijfskleding, matten, sanitaire voorzieningen van uw keus aan en voorzien deze eventueel van uw bedrijfslogo’s. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze producten op afgesproken tijden worden gereinigd en wanneer nodig vervangen. Dit alles voor een vast bedrag per week.

Vast contactpersoon
Wij geloven in langetermijnrelaties. We leren uw bedrijf daarom graag goed kennen, want hierdoor zijn we in staat u te voorzien van de kwaliteit en service die u verdient. U heeft bij Moderna daarom één vaste contactpersoon. Uw adviseur en uw aanspreekpunt bij vragen.

  Offerte aanvragen

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  ”Ik kan ervan op aan dat ik tijdig over schone bedrijfskleding beschik, die aan onze gestelde eisen voldoet.”

  Piet

  Piet

  Medewerker automotive