Bedrijfskleding

Schone, veilige en goed onderhouden bedrijfskleding draagt bij aan een prettige en productieve werkomgeving voor uw medewerkers. Bedrijfskleding is tevens uw visitekaartje. Of u nu een dokterspraktijk heeft, een hotel of een metaalbedrijf, met passende bedrijfskleding laat u zien waar uw bedrijf voor staat. Moderna heeft voor u de oplossing.

Ons assortiment bedrijfskleding
Moderna beschikt over een zeer uitgebreid assortiment bedrijfskleding. Niet alleen industriële kleding zoals overalls, stofjassen, werkbroeken en werkjassen, maar ook boven- regen- en buitenkleding zoals parka’s, pilotjacks, signalisatiekleding, maar denk ook aan sweaters, blouses, polo’s, t-shirts, etc.

We leveren bedrijfskleding voor de meest uiteenlopende sectoren. Denk aan:

  • Industrie: metaalbedrijven, automotive, bouw, etc.
  • Horeca: hotels, restaurants, wellness centres, etc.
  • Hulpverlening: ambulancediensten, GHOR-diensten, doktersdiensten, etc.

Professionele uitstraling
Werk- of bedrijfskleding is een relatief eenvoudige manier om een professionele uitstraling te creëen voor uw bedrijf. Ook voor de veiligheid van uw personeel kan bedrijfskleding een meerwaarde zijn, door gebruik te maken van o.a. laskleding, anti-statische kleding, thermokleding etc. Werkkleding kan dus naast functioneel, ook praktisch en mooi zijn.

Logo op uw bedrijfskleding
Een logo is vaak een goede manier om herkenbaar in beeld te komen en draagt bij aan de representativiteit van uw medewerkers. U kunt bij Moderna kiezen voor transfers aan te brengen of het logo op de kleding te laten borduren. Wist u dat een dergelijke investering onder bepaalde voorwaarden fiscaal aantrekkelijk is? Lees daarvoor het artikel hier.

Ontzorgen
Moderna wil ontzorgen. Wanneer gewenst, begeleiden we het hele traject. Afgestemd op uw behoefte. Daarbij houden we rekening met draagcomfort, veiligheid, bescherming en pasvorm. Kunt u zich volledig richten op uw core-business.

Meer weten over onze bedrijfskleding? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

”Ik kan ervan op aan dat ik tijdig over schone bedrijfskleding beschik, die aan onze gestelde eisen voldoet.”

Piet

Piet

Medewerker automotive