Comfort-flow

U wilt hogere veiligheid op de werkplek? Afname van fysieke klachten van werknemers en daarmee verlagen van ziekteverzuim? Verhoging van de productiviteit in uw bedrijf? Moderna heeft hiervoor de oplossing: de Comfort Flow Mat.

Vermoeidheid door staand werken?

Hoe harder de ondergrond, hoe meer schokken uw gewrichten krijgen te verduren. In normale omstandigheden hebben gewrichten voldoende afwisseling en rust om zichzelf te smeren en te herstellen.

Bij staand werken of veel herhalende bewegingen is de belasting en slijtage dan ook een stuk meer.
Hierdoor is er feitelijk weinig tijd om te herstellen.

Een vloer die de schokken opvangt, koude isoleert en trillingen dempt, zorgt dat u minder vermoeid zal zijn en ook op de lange termijn is dit beter voor uw gewrichten

Comfort flow mat is de oplossing voor staand werk!

Het zachte oppervlak van de Comfort Flow matten zorgt ervoor dat er perfecte balans is tussen het linker- en rechterbeen waardoor gewrichten in een correcte positie gehouden worden.
Deze matten zijn ontworpen om de bloedcirculatie in de voeten, benen en onderrug te stimuleren. De doorbloeding wordt gestimuleerd door de unieke ergonomische matten die de spierrespons afdwingen. Onze matten zijn zorgvuldig ontworpen, getest en doorontwikkeld om de optimale balans tussen compressie en weerstand te verkrijgen.

Eigenschappen van de comfort flow mat

- antibacterieel behandeld, geen opbouw van bacteriën
- 100 % nitrielrubber: bestand tegen Oliën, Vetten en Chemicaliën
- Vermindert kosten door glasbreuk tegen te gaan
- lasbestendig

Voordelen van de Moderna Service:

- Geen voorafgaande investering
- Hoogstaand kwalitatief product, Professioneel gereinigd.
- Altijd matten in perfecte toestand