Handdoekrollen reinigen

Wij zijn toeleverancier voor bedrijven die sanitaire voorzieningen leveren en verhuren. Maar wij zijn ook totaalleverancier in sanitaire hygiëne, textielreiniging overige services. Kiest u maar!

Handdoekrollen

Naast het leveren van sanitaire voorzieningen leveren we o.a. handdoekrollen in het blauw en wit. Wij verkopen, wij verhuren en wij leveren totaaloplossingen. De blauwe handdoekrollen worden met name gebruikt voor de industriële markt. De witte handdoekrollen zijn voornamelijk voor de horeca, food en facilitaire markt. We leveren in de kwaliteiten katoen en polyester-katoen. Onze rollen worden voorgewassen aangeleverd. 

Toiletruimte en werkruimte hygiëne

De service handdoekrollen reinigen is onderdeel van het totale pakket aan toiletruimte hygiëne en toilethygiëne oplossingen. Moderna levert volledige oplossingen waar het gaat om hygiëne. Naast de al genoemde toiletruimte hygiëne kan ook gedacht worden aan werkruimte hygiëne oplossingen. 

All-in systeem 

We leveren de rollen en reinigen deze voor u in poule. Indien nodig wordt uw poulevoorraad direct aangevuld. Dit houdt het volgende in:

  • U brengt een voorraad handdoekrollen in de poule in en blijft eigenaar;
  • Halen en brengen van de rollen gaat in onderling overleg;
  • Na ophalen worden de rollen bij ons afgerold/ gereinigd/ gemangeld/ op reparatie en afkeur geselecteerd / opnieuw opgerold en vervolgens verpakt;
  • Er vindt automatische vervanging en reparatie plaats bij slechte kwaliteit; 
  • Al het bovenstaande zit in de stuksprijs inbegrepen. 

Kwaliteitsgarantie

De kwaliteit van de poulerollen wordt dagelijks scherp gecontroleerd. De kwaliteitsnormen zijn opgebouwd uit: Controle op vlekverwijdering, rolbeschadiging, oprolkwaliteit, lengte en restvocht.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaande mogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak online afspraak

Wilt u graag een afspraak maken, vul dan hier onder uw gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Stuur een e-mail

Uw gegevens

Bel mij terug

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, dan kunt u hier uw gegevens en het onderwerp invullen.

Uw gegevens