Terug naar overzicht 16 november 2018

Winnaar Corporate Fashion Award 2018

Donderdag 15 november vond de uitreiking van de Corporate Fashion Award plaats, dé prijs op het gebied van bedrijfskleding. Tijdens een spetterende show in Rotterdam werden de genomineerde collecties gepresenteerd. Aan het eind van de avond maakte de vakjury de winnaars bekend. Moderna Textielservice werd gekozen tot een van de grote winnaars.

“We kennen veel successen bij Moderna maar we ontvangen niet dagelijks zo’n prestigieuze award, maar afgelopen donderdagavond kon de kurk van de fles. Moderna won de Corporate Fashion Award 2018 in de categorie Workwear. Een bijzondere waardering waar we als bedrijf enorm trots op zijn,” aldus Herman Olsman, directeur van Moderna.

Het perfecte visitekaartje
Werknemers veilig, comfortabel en representatief kleden is vandaag de dag erg belangrijk. Professioneel en goed zittende kleding is daarom steeds meer een vereiste. Enkele maanden geleden heeft Huuskes BV Moderna in de arm genomen voor het ontwerpen van de nieuwe kleding voor de chauffeurs en distributiemedewerkers. Vincent Koenderink, productmanager bij Moderna Textielservice vertelt: “Bij Moderna begeleiden we bedrijven die het belang van professionele bedrijfskleding begrijpen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Wij verzorgen het creatieve proces, de productie en de uiteindelijke levering. Daarnaast vinden wij het bij Moderna belangrijk om een stap extra te zetten als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.”

Op de catwalk van de Corporate Fashion Award werd in de categorie Workwear de nieuwe kleding van Huuskes aan de jury en de aanwezige gasten gepresenteerd. De vakjury vond deze kledinglijn het meest representatief en aansprekend. Daarnaast vonden zij duurzaamheid een belangrijk aspect. Dit zagen ze terug in de kledinglijn van Huuskes en in de werkwijze van Moderna.

Maak online afspraak

Wilt u graag een afspraak maken, vul dan hier onder uw gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Stuur een e-mail

Uw gegevens