Openingsmagazine & film

Beste lezers,

“Ja, we gaan door en binnen een jaar openen we ons nieuwe pand.” De eerste en belangrijkste beslissing in de nacht van de brand. De start van een hectisch jaar. Samen hebben we zoveel moeilijke maar mooie beslissingen in een korte periode genomen. Een geweldig gevoel dat we dit samen gepresteerd hebben.

Dit hebben we niet kunnen doen zonder jullie: Klanten, medewerkers, leveranciers, collega-wasserijen, bouw gerelateerde bedrijven en alle overige relaties. In die bewuste nacht stonden jullie al voor ons klaar. En dat is het allerbelangrijkste; mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die alles aan de kant hebben gezet om Moderna weer klaar te stomen voor de toekomst. Indrukwekkend hoe flexibel en veerkrachtig jullie het afgelopen jaar zijn geweest. Precies zoals dat bij ons past; ‘samen de schouders er onder.’ Respect, echt respect…

De brand heeft gelukkig alleen maar geleid tot materiële schade, ik weet niet hoe we er uit waren gekomen als er persoonlijke ongelukken waren gebeurd. Daarom ook nu alleen nog het goede en dankbare gevoel: wij zijn klaar voor de toekomst.

Namens directie,

Roel Stad
Algemeen directeur