Over Moderna

Youtube: https://youtu.be/xuF5c9jCjE8

Moderna Textielservice is een landelijk opererend, professioneel familiebedrijf welke een totaalpakket aan dienstverlening biedt op het gebied van linnen, bedrijfskleding, schoonloopmatten en sanitairhygiëne waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat.

Het bedrijf
Moderna Textielservice beschikt over meerdere stomerijen en wasserijen, kledingherstelateliers en een eigen logistieke dienst. Particulieren kunnen bij de ruim 1750 inleverdepots terecht, voor het inleveren van te reinigen kleding en textiel.
Moderna Textielservice biedt klanten, uit verschillende sectoren, een uitgebreide dienstverlening aan op het gebied van verkoop/verhuur van linnen, bedrijfskleding, sanitairhygiëne en schoonloopmatten. Vanuit een eigen handelsonderneming levert Moderna een groot assortiment artikelen op het gebied van reinigingsproducten en sanitairhygiëne. Moderna Textielservice werkt samen met gespecialiseerde bedrijven op het gebied van o.a. verhuur en conditionering.

Filosofie
Dienstverlening betekent: Ontzorgen van de klant middels een alles onder-één-dak-concept, one-stop shopping, één aanspreekpunt, één factuur, heldere advisering in combinatie met goed beheer, en dit alles volgens Certex NEN-EN-ISO 9001: 2008 certificering. Deze certificaten kunt u hieronder downloaden.
Door processen zo duurzaam mogelijk uit te voeren nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een schone toekomst en een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Onze missie
Moderna is een (jong en) innovatief / vooruitstrevend, dynamisch familiebedrijf waar de mens centraal staat. De mens als klant, maar zeker ook als medewerker.
Wij vinden het belangrijk dat er met plezier gewerkt wordt in een prettige omgeving.

Onze visie
Moderna is een regionaal familiebedrijf met landelijke ambities dat in een sterk veranderende markt haar diensten aanbiedt op het gebied van Textielreiniging, Verhuur- en Handelsproducten. Centraal staat maatschappelijk- en milieubewust ondernemen met een onderscheidende dienstverlening en een hoge kwaliteit tegen een relatief lage prijs. Teamwork in combinatie met hoge normen en waarden is verweven in onze bedrijfsvoering, waarbij een platte organisatiestructuur en persoonlijke benadering voorop staat.


Contact:
Moderna Textielservice
Frankrijkweg 1
7772 TJ HARDENBERG
Telefoon: +31 (0) 524 - 56 26 54
Fax: +31 (0) 524 - 56 29 52
E-mail: info@moderna.nl
K.v.K. Zwolle 05026905

Klik hier voor de routebeschrijving

Postadres:
Moderna Textielservice
Postbus 83
7770 AB HARDENBERG