Recreatie Actie 2019

Het nieuwe recreatieseizoen staat alweer bijna voor de deur. Om u op facilitair gebied te ondersteunen, hebben we dit jaar weer een mooi recreatiepakket samengesteld.

Profiteer direct van de aanbieding!


Bestel nu alvast uw Tork toiletpapier.
Tork coreless toiletpapier 1- of 2-laags voor € 44,50 per pak bij palletafname. Een pallet bevat 33 pakken toiletpapier à 36 rol per pak.

Ook kunnen wij uw toiletgebouwen kosteloos inrichten met nieuwe Tork dispensers zodat u weer jaren vooruit kunt met een frisse en strakke lijn dispensers.

Mail uw bestelling naar verkoop@moderna.nl en vul in hoeveel pakken u wilt bestellen en wanneer u dit wenst te ontvangen. Wij gaan dit dan voor u regelen!
Uiteraard kunt ons ook telefonisch bereiken op nummer: 0524 - 56 26 54

Schoonmaakplan recreatiebedrijven.

Wij hebben een compleet schoonmaakplan voor recreatiebedrijven geschreven samen met onze partner Diversey. Dit gaat om een overzichtelijk en professioneel pakket met een schoonmaakplan, aftekenlijsten en product- en veiligheidsbladen in één map.
Dit pakket bevat schoonmaakmiddelen, textiel- en vaatwasmiddelen en hulpmaterialen. Wij lichten dit pakket graag toe in een persoonlijk gesprek!

Kiest u voor gemak? Dan kiest u voor Moderna Direct. Wij leveren een ruim en compleet assortiment met alles wat er op het gebied van huishoudelijke zaken nodig is. Bekijk de website van Moderna Direct om het gehele assortiment en onze voordelen te bekijken: www.modernadirect.nl

Moderna Direct
dé facilitaire groothandel van Moderna Textielservice.