Representatieve kleding

Youtube: https://www.youtube.com/embed/KgPvSoj1SzI?enablejsapi=1

Wilt u met uw kleding graag een stijlvolle, elegante èn net een tikje andere uitstraling creëren? Mooie kostuums, shirts en overhemden, die passen in het modebeeld van vandaag. Moderna begrijpt dit

Dealer Ledûb

Uw medewerkers zij uw visitekaartje, zij zijn de dragers van uw identiteit.  Als dealer van Ledûb bieden wij u een ruime collectie elegante, modieuze overhemden en shirts. Wij adviseren u in de juiste details qua model, pasvorm, draagcomfort, materiaal, kwaliteit, afwerking en dessin. Wij helpen u de uitstraling van uw medewerkers exact af te stemmen op uw gewenste uitstraling. 

LCF Ledûb Corporate Fashion

LCF (made by Ledûb) bengt de mode in de wereld van de bedrijfskleding. De basis van dit label bestaat uit shirts in toegankelijke kleuren en op ruime voorraad. Nabestellen blijft altijd mogelijk. Daarnaast zijn er per seizoen meer exclusieve varianten, passend in het heersende modebeeld. In tegenstelling tot andere leveranciers heeft Ledûb Corporate Fashion shirts voor dames èn heren. Vrouwelijke collega's hoeven geen kleine herenmaten te dragen.

Corporate Dress van LCF 

Net als bij de heren hebben we voor de dames het Corporate Design concept met basismodellen in verschillende stoffen en diverse kleuren en dessins. U kunt uw huisstijlkleding al vanaf 10 stuks per model bestellen. Wij laten u graag zien hoe dat online werkt. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Kostuums/mantelpak

Ook hebben wij een uitgebreid pakket business wear,waarin u de mooiste kostuums en mantelpakjes vindt. Moderna heeft een gespecialiseerde horecalijn, gericht op hospitalityfuncties in hotels, restaurants en bistro's. U vindt in deze collectie varianten kleding voor de receptie, de bediening en ook voor het keukenpersoneel

Moderna shirtdesigner

Met de shirtdesigner kiest u blouses en overhemden in uw eigen kleur, model en maat. U kunt deze zelfs per stuk laten produceren. In deze instructiefilm laten we u de mogelijkheden zien. 

Maak online afspraak

Wilt u graag een afspraak maken, vul dan hier onder uw gegevens in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Stuur een e-mail

Uw gegevens

Bel mij terug

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, dan kunt u hier uw gegevens en het onderwerp invullen.

Uw gegevens