Schoonloopmatten

In deze winterse omstandigheden wilt u graag uw kostbare vloer langer mooi houden en ook uw schoonmaakkosten verlagen? Bij ons bent u aan het juiste adres

Ruim assortiment

Moderna heeft een ruim assortiment schoonloopmatten. Onze schoonloopmatten zijn desgewenst voorzien van een gripperprofiel voor gebruik op tapijten. U bent verzekerd van een veilig loopvlak zonder plooien.

Onze matten dragen bij aan het verlagen van uw schoonmaakkosten en zijn de ideale oplossing in tijden waarin vuilinloop het grootst is, zoals bijvoorbeeld de herfst en winterperiode. 

De standaardmaten zijn prijstechnisch het meest interessant, daarnaast leveren we schoonloopmatten op maat (max 200x550cm met rand).

Onze standaardmaten betreffen: 85x150cm, 115x180cm, 150x240cm.

Eigenschappen schoonloopmatten

De matten zijn vervaardigd van 100 % polyamide 6,6 op een nitril rubberen backing. Deze backing is voorzien van een eventuele gripper wat een betere slipweerstand geeft. Een onderliggend rubber zorgt voor een stabiele mat.

Veel kleuren beschikbaar

De standaardkleuren van de schoonloopmatten zijn zwart, grijs en bruin. Andere kleuren zijn ook mogelijk. De kleuren zijn te bepalen aan de hand van de standaard kleurenkaart. Onze schoonloopmatten zijn kleurvast blijven lang mooi, ook na vele malen reinigen.

Verhuurconcept

U wilt verder geen omkijken hebben naar de mat en geen investering ineens? Wij hebben voor u de oplossing.

U kunt bij ons namelijk de matten ook huren. Voor een vast bedrag per week heeft u altijd een schone mat voor de deur.

Volgens een wisselfrequentie (om de 2, 4, 6 of 8 weken) ruilt onze servicemedewerker de vuile matten om en legt er schone voor in de plaats.

Dit gebeurt, in overleg, op een vaste dag.