Stomerij app

Youtube: https://youtu.be/oz4cvtij0IM

Als werkgever wilt u dat uw medewerkers er netjes uitzien en verzorgde bedrijfskleding aan hebben. Kleding kan naar de stomerij worden gebracht, maar dan moet u het geld voorschieten en achteraf het bedrag declareren. Dan wordt het al snel makkelijk om bedrijfskleding thuis te wassen, maar of dit nu zo goed is voor kleding.

 

 

Stomerij.nl App

Wij bieden klanten de mogelijkheid om bedrijfskleding te laten stomen middels een tegoed. Hierdoor hoeven medewerkers achteraf niets te declareren en de werkgever krijgt periodiek één verzamelfactuur.


Zakelijk kleding laten reinigen op rekening:

 

  • U kunt zelf bepalen hoeveel tegoed een medewerker krijgt. 
  • Het tegoed kan niet overschreden worden.
  • U krijgt periodiek één verzamelfactuur. 
  • Door een beheerportaal heeft u zelf inzicht in het verbruik per medewerker. 
  • Kleding slijt minder snel door de juiste reiniging in de stomerij

 

 

Hoe werkt het reinigen op rekening?

Medewerkers kunnen hun zakelijke kleding laten reinigen op een tegoed door middel van onze gratis Stomerij.nl app. Deze app is de downloaden voor iOS, Windows en Android. De medewerker krijgt zijn eigen inloggegevens en kan zo inloggen in de app.
Zodra hij is ingelogd is het tegoed zichtbaar. Een medewerker kan bijvoorbeeld per maand recht hebben op het 3 keer laten stomen van een pantalon en 5 keer laten reinigen van een overhemd. De hoeveelheid en soorten artikelen kunt u als werkgever zelf bepalen.

 

Ruim 1500 inleverpunten

In Nederland zijn 1500 inleverpunten waar de medewerker zijn kleding in kan leveren. Het stomerijbonnetje dat hij bij het afgeven van de kleding krijgt moet ingevoerd worden in de app. Dit kan door de barcode te scannen op het nummer handmatig in te voeren. Bij het ophalen van de gereinigde kleding hoeft de medewerker niets te betalen en kan hij de kleding zo meenemen.